Experience food for the soul

 


VEGA Delights

  • is heerlijk, gezond en is een betaalbaar alternatief voor vlees producten.
  • heeft als doel de mensen SMAKELIJKE alternatieven te bieden voor een vegetarisch dieet.
  • onderscheid zich van andere aanbieders op het gebied van smaak!
  • alle producten zijn 100% plant based, non GMO, zonder E250 (natriumnitriet), E450 (kalium- en natrium difosfaten), E621 (mononatriumglutamaat / MSG).
  • bied de hoogste kwaliteit en beste smaak zonder compromis, om zelfs overtuigde vlees fans de mogelijkheid te bieden een veganistisch dieet te volgen.

Geschiedenis

Terwijl vleesvrije diëten langzaam terrein winnen in Nederland, zijn ze al duizenden jaren gebruikelijk in andere culturen. Het is dus geen verrassing dat de oorsprong van de producten in Tibet ligt. Khenpo Tashi Tsering Rinpoche, een Tibetaanse Lama, vroeg ons om een ​​worstimitatie te ontwikkelen die niet de negatieve energie van een dood dier bevat. Niettemin moest de consistentie, smaak en kleur van een worst behouden blijven. VEGA Delights heeft de afgelopen jaren gewerkt aan de ontwikkeling van topproducten die iedereen overtuigt, volledig in lijn met de wensen van de Tibetaanse Lama. 
Filosofie
Veganistisch leven betekent bewust handelen, genieten van de gezondheid en het beschermen van het dierenleven. Wat veganisten weten en vleesliefhebbers niet willen geloven: een veganistisch dieet zorgt voor een beter milieu en welzijn voor mens en dier. We willen deze winst delen met zoveel mogelijk mensen. De claim op de wereld van genotproducten was daarom vanaf het begin duidelijk: hoogste kwaliteit en beste smaak zonder compromis, om zelfs overtuigde vleesfans de mogelijkheid te bieden een veganistisch dieet te volgen. Voor onze heerlijke worsten hebben we eenvoudige en natuurlijke ingrediënten gecombineerd om een ​​harmonieuze smaakervaring te creëren. Het resultaat is indrukwekkend qua smaak en geur.


Awards - Niet goed, maar uitstekend
De genot worst alternatieven smaken als worst, ruiken naar worst en hebben de perfecte bite. Ze zien er gewoon geweldig uit en overtuigen ook een strikte jury: Als onderdeel van de internationale Prodexpo  in Moskou ontving ons team de gouden medaille in de wedstrijd "Meest innovatief product ". Verder waren we blij met nominaties in de categorieën "Innovatieve technologie" en "Innovatie in de ingrediënten".