Experience food for the soul

 

VEGA Delights producten Taste Test Reviews

Wat eet je dan  wel?

Wat eet je dan wel? Is de naam van de grootste en bekendste Vegan food blog van Suzanne den Toom.  Suzanne test de VEGA Delights producten en geeft minimaal een 9!
De test van Wat eet je dan wel? vind je hier: 

De Hippe vegetariër

De “De Hippe vegetariër” is het grootste vegetarische foodblog van Nederland, voor alle Vega-liefhebbers met Vega recepten, vleesvervangers etc. Hierbij hun reacties:

De worsten zijn geproefd door verschillende teamleden los van elkaar waardoor er verschillende meningen zijn (we zijn er wel echt positief over!), onderstaand vind je onze bevindingen:

“De Foodspring worstjes vond ik erg lekker. De structuur is even wennen.  Ze hebben een fijne zachte bite maar missen een 'velletje', wat niet persé erg is. Qua smaak vond ik ze heel goed. wel stonden op deze verpakking alleen de ingrediënten. Ik ben erg benieuwd naar de voedingswaarden.”

“Ik heb gister de de worsten geprobeerd, en er een hotdogs van gemaakt met vegan koolsalade :) Ik vond ze erg lekker! Heel bijzonder hoe de rokerige smaak en geur is nagebootst. Voor vleesvervangers is dit wel echt een van de betere! Daarnaast vond ik de textuur heel erg lijken op die van een knakworst, alleen dan met iets meer structuur.”

“De rookgeur van de worstjes ruik je meteen, deze is niet overheersend maar doet erg denken aan die van knakworstjes. Ik vond de worstjes er lekker, ze hebben een stevige structuur en een goede smaak. Ik was bang dat er misschien een overheersende rooksmaak zou zijn (zoals je met sommige burgers hebt), maar dit is helemaal niet het geval, erg lekker! Ik denk een van de betere worstjes :-)”